macbook-mock-dribbble2

Website design

Website ontwerp is meer dan ‘even’ een website bouwen

 

Dat uw website het visitekaartje van nu is en dat het ontwerp van uw website aandacht verdient, hoeven we u niet uit te leggen. U heeft tenslotte zelf al besloten om op zoek te gaan naar een reclamebureau dat een website voor u kan realiseren. Het is nu aan ons u te overtuigen van het feit dat Kick-off Studio de beste partner is voor u.

Een bezoek aan uw website is verreweg het populairste eerste contactmoment van potentiële klanten. Een mooi en duidelijk website ontwerp is dus onmisbaar. Die belangrijke eerste indruk maakt dat klanten doorklikken en uiteindelijk besluiten contact met u op te nemen. Een professionele en goed functionerende website is een cruciale succesfactor voor een succesvol bedrijf.

Bent u op zoek naar een website die er mooi uitziet, goed gevonden wordt en gemakkelijk te onderhouden is.

Gebruiksvriendelijk

Hogere bezoekersaantallen

Onderscheidend qua ontwerp

Informatief

Omzetverhogend

Beter bereikbaar

thought-2123970_1280

De Look & Feel

Look & Feel van uw website ontwerp

 

Iedere doelgroep vereist een andere manier van aanspreken, wij ontwerpen precies die Look & Feel die nodig is om uw doelgroep te bereiken. Daarnaast bepaalt ook de doelgroep voor een groot deel hoe de structuur van het website ontwerp in elkaar moet steken. Een duidelijke menustructuur en op het oog eenvoudig ontwerp voor 50-plussers. Voor millennials zal het website ontwerp dynamischer en grafisch uitdagender zijn.

Website al vanaf €599,- ex btw