Hoi! Mijn naam is Tom Vlaar!

IMG_8545_2

Ik stel me even voor!

Kick-off Studio is een grafisch ontwerpbureau, mijn naam is Tom Vlaar: Oprichter van Kick-off Studio. Woonachtig in ‘t Zand en voornamelijk werkzaam in de Kop van Noord-Holland. Als Grafisch bureau bied ik mijn diensten aan in de breedste zin van het woord. Van logo tot brochures, alles kan geregeld worden

Kick-off Studio

Kick-off Studio is een eenmansbedrijf en neemt het als taak op zich om bedrijven en particulieren te helpen om hun product een extra KICK te geven. In samenwerking met de klant gaan we voor een product dat opvalt en zich onderscheid.

Ik kijk ernaar uit om samen met u te werken!

Wilt u een persoonlijke offerte?

Jong

Geen 9-5 mentaliteit

Onderscheidend qua ontwerp

Creatief

Vormgever

Multimedia design