BRANDING2

Huisstijl ontwerp

Uw grafisch imago

 

Een huisstijl ontwerp is onderdeel van uw bedrijfsimago. We benadrukken met klem dat het meer is dan het uitsmeren van uw logo over bijvoorbeeld briefpapier, visitekaartjes en autobestickering. Uw huisstijl is uw grafische imago. Het ontwikkelen van een huisstijl ontwerp bestaat uit meerdere factoren, met een logo ontwerp alleen bent u er niet. In uw bedrijfsimago spelen ook positionering, lettertype, papiersoort, -diktes, afwerking en meer een rol.

Een huisstijl ontwerp maken
is een feestje!

 

Kick-off Studio weet als geen ander dat kwaliteit in de details schuilgaat.

In subtiele verwijzingen, vormen die terugkomen of dat ene laagje spotlak op uw visitekaartje. Het ontwikkelen van een huisstijl is een feest voor een designer. Waarom? Het vormt een fantastische uitdaging om individuele producten te ontwerpen die een eenheid vormen – uw grafische imago -, maar ook afzonderlijk staan als een huis.

De basis van een huisstijl bestaat uit: een logo, briefpapier, enveloppen en natuurlijk visitekaartjes. Maar een huisstijl kan nog veel meer bevatten. Een volledige huisstijl ontwikkeling omvat bijvoorbeeld ook gevelreclame, autobestickering, lichtbakken, relatiegeschenken, borden, banners enzovoort, enzovoort…

thought-2123970_1280

Geeft richting aan je bedrijf

Uitingen van je bedrijf versterken elkaar

Herkenbare huisstijl creëert verwachtingen

Herkenbaarheid

Bouw je vertrouwen op

Huisstijl al vanaf €300,- ex btw